lördag 26 mars 2016

Glad Påsk-kombucha!

Vi säger Glad Påsk med ett glas härligt påskgul apelsinjuice-kombucha.
Just nu har vi också många nya fina kulturer som börjar bli klara för leverans. Och inför sommaren är det verkligen toppen att börja brygga sin egen kombucha. Läskande, nyttigt och godare än söta läskedrycker.
Beställ här och du får ditt startpaket rakt hem i din brevlåda på max 2 dagar. Vi skickar måndagar-torsdagar och på söndagar.


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.