lördag 19 december 2015

Lyxig saffran-kombucha

Ja, nu inför julen har vi satsat maximalt! Den totala lyx-kryddan!!! För att smaksätta kombucha. Vi offrade en halv påse, alltså en fjärdedels gram saffran  (ca 9 kr) i en liter kombucha. Det är ju nyfikenheten som styr ibland. =)
Och det bubblade, och det blev enormt gul-orange. Till och med skummet blev gult!!!
Och det blev..............fantastiskt gott!!!

Det här gör vi igen, och tja, jag tror jag "återanvänder "genom att fylla på flaskan efter jag druckit denna bägare och låta flaskan fermentera lite i andra bryggningen igen.
Det kanske smakar lite mindre saffran, men säkert ändå tillräckligt för att vara värt det!!!
Smask!


---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.