måndag 26 oktober 2015

Hälsosam höst

Ett litet hösttips för att trimma immunförsvaret. Härom veckan kände jag att en förkylning var på gång, hela familjen blev sängliggande, en efter en. Men jag tog ut en flaska ingefärakombucha ur kylskåpet. För att riktigt toppa upp de stärkande inslagen så hällde jag i ett par tsk extra av mald ingefära, och lät allt stå en dag på köksbänken och suga ut det goda.
Starka saker, smakar verkligen som "förkylnings-medicin". Och kanske fungerade det? För även om jag kände mig något småkrasslig varenda morgon i en vecka, så bröt det faktiskt aldrig ut någon förkylning för mig, trots alla sjuka familjemedlemmar och trots ett eländigt immunförsvar i vanliga fall.
Det här ska jag prova igen!

---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.