lördag 25 juli 2015

Det bubblar

Kombucha är helt enkelt godast när det bubblar!
Idag filmade vi några sekunder när vi just öppnat den senaste flaskan maskros-kombucha. Titta hur bubblorna direkt börjar tränga upp mot ytan och toppen av flaskan blir alldeles full av skum.

OM man misstänker att det blivit lite väl mycket kolsyra så är ett tips att göra som vi gjorde på filmen:
Ställ flaskan i en djuptallrik innan man öppnar.
Denna flaska pyste över någon matsked kombucha, och det är rätt perfekt mängd kolsyra för att sen ställa in den i kylskåpet (kanske hade vi kunnat göra det redan igår). Imorgon har kolsyran byggt upp igen och den är väl kyld...DÅ är det dags för en riktig delikatess:
Läckert bubblig Maskros-kombucha!---------------------------------------------
Vi har Startpack TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller kraftfull startvätska (som är det viktigaste) och ytkultur ("svamp") samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två ytkulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

Gå till vår webshop för att beställa ett Kombucha Startpack!


Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.